fredag, september 11, 2009

Savdii Kaa!

Nu ar vi framme valbehallna! Borjade sova forsta natten i Krabi town,hadebokat tva natter dar men kande redan fran borrja att det inte var vad vi ville riktigt. For mycket hets , vi ville bara ut till vattnet! Var sa sjukt trott nar vi kom fram, var vaken i 28 timmar tror jag, men sedan sov vi 15 timmar i strack. Sedan bega vi oss till Koh Lanta och hittade ett jattefint hotell! Superfin pool just vid havet med en strand som ar helt underbar! Forsta dagen sol, tva dagar med jattetrist vader och har haft lite panik over det. Idag har det varit kanon sa vi har bara slappat vid stranden och bara tagit det lugnt. Det ar supemysig o, har hyrt en moppe sa vi har akt runt on och kollat lite. Men vi har nog basta stranden med minst vagor.

Vi tanker stanna har en dag till, men sen kanske vi drar vidare. Koh Phang Nhag eller Koh Samui lat lovande, om jag minns ratt nu.. Ratt langt att aka men... Ao Nang kanske... Kan inte fatta att vi inte ens varit har en vecka an! De ar inte forran idag vi riktigtkannt att det ar semester! var pa ansiktsmassage igar, Ahh! Sa skont! 1,20 h for 80 svenska kronor! Blir en massage ocksa snart tror jag!

Frukten ar supergod har och maten. Nu blir det kaffe och nat gott! Har vardens sug nu nar jag ar har pa allt gott!!

5 kommentarer:

  1. Tja låter ju bara fint det där. Synd att ni missar Full moon party på Koh Phangan ifall ni ska dit, det var tydligen den 4/9.
    http://www.youtube.com/watch?v=11-qFMLMc6c

    Men half moon festival den 12 och black moon den 19, fast det finns ju annat å göra oxå :)
    Chill out!

    SvaraRadera
  2. åh så underbart det låter! nu längtar jag tillbaka! :)

    SvaraRadera
  3. Vad bra att ni har det bra vännen! Se till och njut nu! :) Puss!

    SvaraRadera
  4. Kul att höra av dig vännen!! Njuut till fullo nu!! Ser redan fram emot nästa uppdatering =)

    KRAAAAAAAAM!

    SvaraRadera
  5. Åhh Hejjj!! Låter som ni har det bra!! Jag tänker på er! *kramar // Er vän Carrolainen :P

    SvaraRadera